"A dog can express more with his tail in seconds than his owner can express with his tongue in hours." - Author Unknown

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 16 gasten en geen leden online

Ziyze haalt hoogste B bij Hubertus

examen_009.jpgAfgelopen zondag was het weer tijd voor de afsluiting van het seizoen bij Jachthondenschool Hubertus met de jaarlijkse 'Onderlinge'. Deze wedstrijd dient ook als een soort generale repetitie op het proevenseizoen van de KNJV. Het bleef spannend tot het einde van de dag, omdat bij het 'aangelijnd en los volgen en uitsturen en komen op bevel', ik niet heb gevraagd wat de punten waren. 

Bij de prijsuitreiking waren we eerst vol trots toen broer Cazs het hoogste aantal punten had behaald van de C-proeven. Helaas kwam bij hun alleen het markeerapport niet binnen, maar dit resultaat is zeker iets om erg trots op te zijn! Leuk ook voor Cazs en zijn baasjes dat er een beker mee naar huis kon worden genomen. Op de foto hiernaast poseren Eric en Cazs trots met de behaalde beker !

ziyze_onderlinge_2009.jpgEven later was het tijd voor de prijswinnaars in de B categorie. En jawel! In navolging van Kyra (die in 2006 deze prijs won) haalde Ziyze met 78 punten het hoogste B-diploma. We zijn heel trots! Op de foto Ziyze met haar certificaat en beker, die duidelijk met enige tegenzin en een pruillip poseert voor de foto. Maar het vrouwtje wilde dit toch even vastleggen:)