"Honden zijn prachtig. Echt waar. Ze leren kennen en bij ze zijn is een ervaring die alles te boven gaat - het is een manier om plezier in leven en toewijding te leren kennen." - Gary Paulsen

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Nieuwe baasjes van het tweede nestje

baasjes.JPG Fényes Varázs Béke (Catoo)

Pup Roze is gaan wonen bij Anne Mieke en Henk in Nieuwleusen. De Ierse Terriër Bolke is direct al beste maatjes met dit lieve meisje. Catoo zal op de boederij altijd wat te beleven hebben en met een actieve viervoeter als huisgenoot valt er ook heel wat af te spelen.


baasjes (2).JPG Fényes Varázs Bente (Róza)

Pup Rood is gaan wonen bij Peter en Marieke en hun zonen Gijs, Huib en Jaap. Gelukkig is dit meisje in de buurt gebleven, namelijk slechts een kwartiertje weg in Maassluis. Af spreken om eens bij te kletsen en lekker gezamenlijk te wandelen is dus wat makkelijker dan bij de meeste pups. Met sportieve baasjes zal dit meisje niets te kort komen aan beweging.

baasjes (3).JPGFényes Varázs Barát (Kasja)

Pup Donker blauw is gaan wonen bij Jef en Annemie in ’s-Gravenwezel-Schilde (België). Zijn twee baasjes hebben ervaring met honden, maar dit wordt hun eerste Vizsla. Met ieder een eigen bedrijf hoeft Kasja nooit echt alleen te zijn. Hij mag dagelijks met zijn 'roedelgenoten' de tijd doorbrengen. En dat is toch wel iets waar je een hond als de Vizsla erg gelukkig mee maakt.
baasjes (4).JPGFényes Varázs Bronz (Billy)

Pup Licht Blauw is gaan wonen bij Petra en Johan en hun twee kinderen in Den Haag. Ook maakt de 11 jarige Tjeddoh deel uit van hun gezin. Ook een Vizsla Draadhaar! Met hun geregelde bezoekjes aan het strand en een actieve levenstijl, gaat Billy een heerlijk leven tegemoet.


baasjes (5).JPGFényes Varázs Bajnok Max (Bono)

Pup Bruin is gaan wonen bij Paul, Wilma en dochters Madelon en Roxanne in Hillegom. Nadat zij onlangs afscheid hebben moeten nemen van hun geliefde Quincy (Vizsla Korthaar), was de leegte te groot en wilden zij graag een nieuwe huisgenoot. Met Bono hebben ze een echte avonturier in huis.


baasjes (6).JPGFényes Varázs Báró (Bob)

Pup Groen is gaan wonen bij Sarah en Robby met hun 5 jarige zoon Lewis in Mortsel - België. Ook maakt Bruno de kat deel uit van het gezin. Sarah zal heel wat gaan ondernemen met dit fantastische reutje en kan geweldig vertellen over alle belevenissen. Dat is te lezen op de eigen pagina van Bob. Zoon Lewis heeft zich al een echte hondenman getoont door Tess goed onder de duim te houden, tijdens de bezoekjes! Robby viel bij Catou bijzonder in de smaak en week bij het bezoek niet van zijn zijde.


baasjes (7).JPG Fényes Varázs Bajusz Bizsu (Bajusz)

Pup Paars is gaan wonen bij Bart en Ciska en hun twee dochters in Deventer. Ook labrador Silke maakt deel uit van het gezin. Bart wilde bij de aanschaf van een nieuwe hond, deze keer graag een echte Allrounder. Bajusz moet immers een échte praktijkjachthond worden. Dat Bajusz in aanleg alle karaktereigenschappen heeft (kijk maar eens naar het filmpje van de puptest) is wel duidelijk. Gegarandeerd dat Bart dit er ook allemaal uit kan krijgen.
baasjes (8).JPG Fényes Varázs Bizony Chayka (Chayka)

Pup Wit is gaan wonen bij Anja en Ben in IJmuiden. Zus Soesja van het nestje is 2007, woont bij de buren. Gezellige wandeluurtjes zullen zij samen vast beleven. Daarnaast gaat Chayka dezelfde jachttraining volgen. Daar doet zus Soesja het al prima en we kunnen niet wachten te horen hoe Chayka het gaat doen.

baasjes (9).JPG Fényes Varázs Büszke (Büszke)

Pup Geel is hier gebleven. Zij mag ook weer in de voetsporen gaan treden van mamma Catou. Ze maakt de roedel hier wat groots, maar onder het motto 'hoe meer zielen, hoe meer vreugd' wordt met volle teugen genoten van dit heerlijke meiske.