"Dogs are not our whole life, but they make our lives whole." - Roger Caras

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Kyra †, Catou , Aziyze , Tess , Büszke, Glenda, Dylle, Gündi, Gyopar, Leentje, Maudszen, Nyx †, Viv, Robijn, Tess en Unique

Menu

Wie is online

We hebben 26 gasten en geen leden online

Laatste album met 'nestfoto's'...

Het laatste album is toegevoegd aan de gallerij. Dat wil zeggen het laatste album met foto's van de pups bij elkaar bij mamma thuis. Het zijn er nogal wat. Dus er valt veel te genieten...

Nu wordt het wachten op alle foto's en dat zijn er hopelijk vele, die ik van de nieuwe baasjes zal ontvangen. Geregeld zal ik deze in nieuwe albums plaatsen.

Vandaag heb ik wat nieuws ontdekt. Namelijk dat ik een reactie kan geven op berichten in het gastenboek. Daar zal ik vanaf nu gebruik van gaan maken. Natuurlijk wil ik iedereen bedanken die eerder een berichtje heeft achtergelaten. Het blijft leuk om te zien dat veel mensen meekijken met alle nieuwtjes op deze website.

Wanneer Amber dinsdag als laatste het nest heeft verlaten, wordt het tijd de roze wolkjes te laten verdwijnen. 'Eindelijk!' zullen velen denken. Natuurlijk beraad ik me op wat er nu naar beneden zal gaan dwarrelen. Suggesties zijn welkom! Eigenlijk zijn de wolkjes nog wel van toepassing. Dat wordt duidelijk door de leuke verhalen, die ik al heb mogen ontvangen over de eerste belevenissen van de pups in hun nieuwe leefomgeving. Het is namelijk nu zo dat de nieuwe trotse baasjes zich op een roze wolk begeven...!