"The most affectionate creature in the world is a wet dog." - Ambrose Bierce

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 12 gasten en geen leden online

Pups zijn geboren...!

catou_na_de_bevallingCatou is op 19 maart 2007 bevallen van 10 prachtige pups. Vijf jongens en vijf meiden. Alles is voorspoedig verlopen en de pups groeien ondertussen als kool.

De ochtend na de geboorte van de pups stroomden de eerste felicitaties al binnen. Het is erg leuk te weten dat zoveel mensen meeleven.

Enkele dagen na de komst van de pups, hebben zij allemaal al een nieuw baasje gevonden. Een groot deel is bemiddeld door de pupbemiddeling van de Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden, Vizsla. We zijn erg blij dat door deze tussenkomst alle toekomstige eigenaren een inbreng kunnen hebben bij de naamgeving van de pups en natuurlijk dat zij alle ontwikkelingen kunnen meebeleven.

De ochtend na de bevalling is een webcam toegankelijk gemaakt voor alle bezoekers van deze site. Een link is te vinden in het hoofdmenu.

Natuurlijk is naar aanleiding van de geboorte van de eerste Fényes Varázs pups een nieuw album in de Galerij aangemaakt. Er zullen er vasy nog veel volgen.

Om iedereen nog meer te laten delen in het opgroeien van de pups, zal ook met enige regelmaat een filmpje gepubliceerd worden. Ook hiervoor is een link in het hoofdmenu gemaakt.