"Happiness is a warm puppy." - Charles M. Schulz

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 169 gasten en geen leden online

Rotterdam Dogshow 3x succes...!

1 rotterdam dogshow guusShowen is niet helemaal onze favoriete bezigheid, maar van de Dogshow Rotterdam hebben we toch wel erg genoten. Samen met Ruud zouden we een dag in Ahoy doorbrengen. Fényes Varázs Gusztáv (Guus) werd eerste in de Gebruikshondenklasse en vervolgens ook Beste Reu en Beste van het Ras (BOB). Dat betekende dat hij maar liefst 2x terug moest in de erering. Eerst voor Rasgroep 7 daar werd hij niet geselecteerd, maar bij de Beste Gebruikshond van de show werd hij als eerste geplaatst!! 
Guus had met deze show (de 4e) ook zijn laatste punt verzameld (van de 4) en is nu Nederlands Kampioen!
Voor Fényes Varázs Jolie was het de eerste show en ze deed het heel netjes! Ze kreeg een Veel Belovend en een prachtig keurverslag. Later op de dag mocht ze nog terugkomen in de Erering voor de verkiezen van Beste Jongste Pup. Daar werd de kleine meid als 9e geplaatst en mochten we zelfs een beker mee naar huis nemen.
Nog vóór alle rondjes in de Erering mocht Fényes Varázs Idylle (Dylle) ook haar beste pootje voorzetten en kreeg een Uitmuntend en een prachtig keurverslag. Precies waar we voor waren gekomen! Heel blij met dit resultaat en trots op alledrie!

1 rotterdam dogshow guus1 rotterdam dogshow guus
1 rotterdam dogshow guus1 rotterdam dogshow guus