"If you get to thinking you're a person of some influence, try ordering somebody else's dog around." - Will Rogers

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Kyra †, Catou , Aziyze , Tess , Büszke, Glenda, Dylle, Gündi, Gyopar, Leentje, Maudszen, Nyx †, Viv, Robijn, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 39 gasten en geen leden online

De pups van Büszke en High Tech zijn geboren...!

DSC08022Op 5-2-'15 zijn Büszke en High Tech de trotse ouders geworden van 8 prachtige pups (4 meiden en 4 jongens). Wederom doen moeder en pups het meer dan uitstekend! Büszke is echt het beste moedertje! In alle rust, ontspannen... alleen buiten een plas doen gaat lastig, want ze wil persé niet weg van haar kroost. Ze wist deze keer wat er ging gebeuren, zo leek het, want ze was ook de aanloop iets rustiger. Hoewel weeën natuurlijk heel vervelend blijven.
Opnieuw ben ik vreselijk trots op haar en deze 8 prachtige pups! Onze J-tjes!
We hebben een korte nacht achter de rug. En uiteindelijk diende de eerste pup zich pas aan om 10:03. Om 17:30 werd - eigenlijk onverwacht - ook nog nummer 8 geboren. Ze groeien goed en zijn heel tevreden.

Geregeld wordt het wel en wee gepubliceerd in het dagboek. De webcam kan gevolgd worden en de groeitabel is gepubliceerd en wordt de eerste periode dagelijks bijgehouden. En hieronder kunnen eerste foto's bekeken worden...(klik erop voor de hele serie)