"If dogs could talk, perhaps we would find it as hard to get along with them as we do with people." - Karel Capek

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Familiewandeling 17 november 2012

Zaterdag 17 november was het - precies een half jaar na de laatste - weer tijd voor een familiewandeling. Het was weer vreselijk leuk! Het F-nestje was nu vijf maanden oud en 5 van de 6 waren er bij. Geweldig dat jonge grut.
Helaas gingen we iets te laat van start, doordat drie auto's in een hopeloze file terecht waren gekomen, maar dat mocht de pret niet bederven. Alle honden en baasjes hebben zich enorm vermaakt. Het was heel fijn om ook de honden die hier in het afgelopen jaar voor een periode terug zijn geweest ook weer even te zien en te ervaren hoe goed het met ze gaat.
In totaal waren 21 nakomelingen aanwezig en stammoeder Catou natuurlijk ook. Daarnaast ging (halfzus van Catou) Duna vanzelfsprekend ook weer mee. Even de namen op een rij :) Casz, Abel, Ziyze, Bob, Bono, Kasja, Chayka, Catoo, Büszke, Ugy, Denzel, Vera, Kènya, Senna, Lola, Eaukje, Gentle, Flóris, Fenya, Guusje en Mila.
Verder de aanhang, te weten ome Csep (broer van Catou), tante Odi (halfzus van Tess), verre nicht Benti (de Parson), Neef Devin (zo'n kortharige;)), achternicht Merlin (de pointer) en ook was Natasja erbij met haar kortharige Vizsla. In totaal dus 29 honden. Heerlijk! In geheel willekeurige volgorde;) hebben we geprobeerd de hele groep op de foto te krijgen. Met zoveel zeer enthousiaste honden bijna geen doen, is wel gebleken. Maar de onderstaande zijn (deels aan elkaar geplakt) de beste resultaten!
familie_wandeling_17_11_2012afamilie_wandeling_17_11_2012b
Je komt ogen te kort en het mooiste is wel dat (op een kleine verwaarloosbare aanvaring van 2 seconden) alle honden sociaal en fijn met elkaar omgaan. Nouja het leek er wel op dat Eaukje haar maatje Guusje wel erg gemist had en dat ze dat met een hoop kabaal even duidelijk wilde maken, maar het 'eigen'roedeltje maakte duidelijk dat ze moest dimmen. Hier in de het fotoalbum zijn heel wat foto's geplaatst. Anja en Ben, Rainaldo en Sarah, bedankt voor de foto's!
Op naar de volgende wandeling!