"When a man's best friend is his dog, that dog has a problem." - Edward Abbey

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 161 gasten en geen leden online

Dag lieve Jifex...

mt_ignoreSinds dat we vorig jaar in februari afscheid moesten nemen van je maatje Nkosi, zat je niet meer zo lekker in je velletje. Je hebt hem vaak en zo veel geroepen. Het gemis was enorm. Nu maar hopen dat je hem weer ergens tegenkomt.
Je raakte de laatste tijd steeds een beetje meer de weg kwijt, maar het is dan ook al een hele leeftijd die je bereikt hebt voor een Siamees... 16 jaar. Je werd echt een dement oud manneke.
Altijd ben je de grootste fan van de honden geweest. Vooral van Kyra. Zij vond het ook gezellig, al begreep ze je niet altijd... Kopjes geven is in de hondentaal nou eenmaal niet gebruikelijk. Toch was de liefde wederzijds en mocht je zelfs geregeld slapen op haar rug. Logeerhonden pikte je er zo uit. Die werden eerst met flink blazen en gebrom verwelkomt. Na een paar dagen vond je ook hun aandacht leuk. Tess heeft je tot het laatst toe vaak gezelschap gehouden. Lekker samen op de stoel. Ook kon ze je flink plagen, maar dit leek je alleen maar leuk te vinden. Alle aandacht was welkom.
Met het afscheid van jou is een tijdperk van 29 jaar katten voorbij. Waarschijnlijk komen er geen opvolgers, want jij en Nkosi zijn immers niet te vervangen.

Dag lieve Dikkie, rust zacht


(klik op een foto om de gallery van Jifex te zien, met de pijltjestoetsen is een hele serie te bekijken. Meer foto's van Jifex en zijn huisgenootjes zijn te vinden bij de In Memoriam van Nkosi.)