"If a dog will not come to you after having looked you in the face, you should go home and examine your conscience." - Woodrow Wilson

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Azu heeft een B diploma gehaald !

Het onderstaande berichtje stuurde Mirjam deze week. Zij is de eigenaresse van Azután. Azu oftewel puppie Lichtblauw uit het eerste nestje van Catou doet het steeds beter op de jachttraning. Zo goed zelfs, dat hij zijn eerste officiële diploma heeft behaald. Geweldig nieuws! Catou en ik zijn erg trots op haar zoon !

Even een kort bericht uit Arnhem. Azu heeft vorige week zijn eerste KNJV B-diploma gehaald. We hadden 68 punten, niet echt hoog, maar ik was zelf nogal zenuwachtig en dan doe je niet altijd de meest handige acties en daar maakt Azu dan lekker gebruik van :-). Het was onze eerste proef dit jaar. We gaan nu nog 3 keer op voor de B (voor de stabiliteit) en daarna in oktober een MAP B lopen. We trainen nu behoorlijk veel en het begint echt goed te gaan nu. Hij verliest beetje bij beetje zijn streken, wil ontzettend graag werken en het zit er ook echt in! Ik wil nu het allemaal wat stabieler wordt ook echt met hem gaan jagen. Volgend jaar wil ik met hem opgaan voor A en wanneer we er een hebben gehaald doorgaan met de MAP A. Ik houd je op de hoogte!
   azu_b_diploma_2.jpgazu_b_diploma.jpg