"If you can look at a dog and not feel vicarious excitement and affection, you must be a cat." - Author Unknown

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Kyra †, Catou , Aziyze , Tess , Büszke, Glenda, Dylle, Gündi, Gyopar, Leentje, Maudszen, Nyx †, Viv, Robijn, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Fényes Varázs Duna (Senna Catoo)

{joomplucat:32123 limit=400|columns=4}Even een kort berichtje van ons en natuurlijk een paar foto's.

Het gaat heel goed met Senna. We hebben wel inmiddels ontdekt dat het een pittig meisje is. Benti heeft al meerdere malen op haar rug gelegen en ook haar nieuwe speeltjes deelt ze inmiddels met Senna. 1x Nee is ook niet genoeg. Soms zeggen we weleens voor de grap, dat Senna de terrier is en Benti de Visla. Maar al met al gaat het goed. Ze eet goed, drinkt veel, is vrolijk, speelt leuk met Benti en is gewoon echt een ondeugde pup. Dat koppie van haar maakt alles goed. Zingen kan ze trouwens ook als de beste, vooral in de winkel zingt ze luidkeels. Moet er altijd erg om lachen.

Het eten gaat trouwens nu ook goed. Benti laat haar rustig eten en ze drinken regelmatig tegelijkertijd uit de bak. Het zijn echt wel vriendinnetjes.

Wandelen buiten gaat ook lekker, alleen wel erg ingewikkeld met de riemen. Daar moeten we zelf nog even mee leren omgaan. Ik wil Senna nu nog niet te strak aan de lijn houden, want ik wil haar ook van alles laten ontdekken, maar dat is soms best lastig, want Benti heeft ook zo haar wensen. Dus als gevolg zitten de riemen in de knoop of ikzelf...

In het nieuwe jaar hebben we gauw weer eens telefonisch contact, dat praat toch altijd weer wat makkelijker dan de mail.

Alvast een heel goed oud en nieuw en een heel goed nieuwjaar met weer veel hondenliefde!

Groetjes,

Cinthia