"In order to really enjoy a dog, one doesn't merely try to train him to be semi human. The point of it is to open oneself to the possibility of becoming partly a dog." - Edward Hoagland

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Fényes Varázs Deszô (Hugo)

{joomplucat:31783 limit=40|columns=4}De reis is gisteren prima verlopen. Hugo was de eerste 15 minuten aan het bibberen en keek onrustig om zich heen, daarna is hij gaan slapen en wilde hij zelfs spelen.

We zijn gestopt onderweg, maar dit was eigenlijk niet nodig.

Hij heeft gisteren goed zijn best gedaan om de huiskamer te verkennen en wil het liefst de hele dag op schoot en heel veel aandacht.  Hij ging direct eten en drinken en doet zijn behoefte  tijdens het uitlaten,zeer knap.... geen poepje in huis gedaan, wel af en toe een plasje.

Vannacht geen ongelukjes, alleen als het deurtje van de bench dicht gaat, heeft hij hier wel problemen mee. Hij zoekt nog erg naar veiligheid.

Hij is echt een soort knuffelbeertje... en hij loopt goed mee aan de riem alsof hij dit al langer doet.,het  ziet er ook al heel pittig uit en dat allemaal  al  geleerd  deze eerste dag.

Sterkte met het afscheid  van de laatste pups en gezellige kerstdagen.. Bedankt voor al je goede zorgen voor Hugo, we gaan van hem genieten en houden je op de hoogte.

Groetjes Leo, Ingrid, Mauro,Elvira& Hugo