"Dogs are miracles with paws." - Attributed to Susan Ariel Rainbow Kennedy

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Fényes Varázs Bajnok Max (Bono)

{joomplucat:30210 limit=400|columns=4}Bono is een waanzinnig vrolijk, speels, ondeugend, brutaal, ontzettend leergierig, ontzettend aanhankelijk en af en toe knettergek hondje (nou ja hondje). Bono weegt inmiddels ruim 8 1/2 kilo (11 weken oud) en is een echte gespierde kerel aan het worden. Bono piest inmiddels al regelmatig met de poot omhoog!

Eten ging de eerste 2 dagen met moeite, maar nu vreet hij ons arm.

We zijn met hem aan de puppycursus begonnen nadat hij pas 2 dagen bij ons in huis was. Maar geloof me of niet, Bono is met stip het knapste jongetje van de klas! Zindelijk na 6 dagen, keurig zitten bij het oversteken, af en plat commando opvolgen en niet geheel onbelangrijk, hij volgt harstikke goed!

Bono krijgt op advies van de dierenarts toch nog een vierde inenting en is keurig ontwormt. Autorijden is een waar feest (hij heeft zich op zijn eerste rit bij jou vandaan nauwelijks laten horen, sterker nog hij begon lekker te knorren) en hij heeft in de gaten dat autorijden een voorbode is voor een leuk uitje. De terugweg word dan benut voor een heerlijk dutje! Mochten we eens wat langer van huis zijn, dan gaat hij lekker slapen en veroorzaakt geen eventuele overlast voor de buren.

Onze meiden weten niet hoe snel ze uit school moeten komen om dan weer super enthousiast door Bono begroet te worden. Ik en de rest van de familie hopen je gauw weer eens te zien en verheugen ons al op de familie bijeenkomst. Ik heb wat foto's bijgevoegd van onze vriend, maar ik ben helaas geen superfotograaf.

Groetjes van Roxanne, Madelon en Wilma en Paul en een poot van Bono