"The most affectionate creature in the world is a wet dog." - Ambrose Bierce

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Kyra †, Catou , Aziyze , Tess, Büszke, Glenda, Dylle, Gündi, Gyopar, Kate en Leentje...

Menu

Wie is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Hongerige Hummeltjes...!

pups van Ziyze en Igor...!pups van Ziyze en Igor...!pups van Ziyze en Igor...!
Alweer drie weken oud zijn de 7 Hummels nu. Ze groeien goed, ontwikkelen zich prima. Lopen al flink de werpkist door. Niet erg stabiel nog, maar oefening baart kunst! Tijd genoeg om te oefenen.
Vandaag is de grote, hoge werpkist weer opgeruimd en staat het lagere exemplaar op een andere plek in de woonkamer. Een hele verhuizing maar hoognodig om de ren te maken. Daar kunnen ze vanaf nu spelen, het begin naar de zindelijkheid maken en wat later is het ook de doorgang naar de tuin.

Ziyze is nog altijd een ontspannen en fantastische moeder. Ze poetst nog heel wat af en vindt het voeden gelukkig nog niet al te vervelend. De pups zullen vanaf vandaag wat minder van mamma afhankelijk zijn, want ze hebben vanavond voor het eerst geweekte brokjes gehad. En lekker dat ze dat vonden! Wat een vermakelijk gesmak en gesmikkel. Heerlijk!
Personlijk vind ik dit de leukste periode. De pups reageren steeds meer op elkaar en op mij. Er wordt steeds meer gespeeld. Een enkeling warmt de stembanden af en toe wat op en kan daar dan zelf erg verbaasd over zijn. Wat een ontdekkingstocht.
Sinds gisteren weeg ik de pups niet meer dagelijks. Volgende week natuurlijk weer wel. Eigenlijk was het al lang niet meer nodig, maar het is leuk om te doen en bij te houden.  
pups van Ziyze en Igor...!pups van Ziyze en Igor...!
Glenda is enorm gefascineerd door alles wat er rond de werpkist met ren gebeurt. Ze kan niet wachten om met de mini's te spelen. Dat zal ze vast uitstekend doen. Ze is nu al erg voorzichtig. Zelfs als ze stiekem met 4 poten in de werpkist stond :)
Natuurlijk staat het maken van de pasfoto's nog op de agenda. Door omstandigheden is dat nog niet gelukt, maar die traditie willen we wel in ere houden vanzelfsprekend.
Hier zijn nog meer foto's te vinden...
pups van Ziyze en Igor...!pups van Ziyze en Igor...!pups van Ziyze en Igor...!pups van Ziyze en Igor...!pups van Ziyze en Igor...!pups van Ziyze en Igor...!pups van Ziyze en Igor...!pups van Ziyze en Igor...!