"No one appreciates the very special genius of your conversation as the dog does." - Christopher Morley

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Kyra †, Catou , Aziyze , Tess, Büszke, Glenda, Dylle, Gündi, Gyopar, Kate en Leentje...

Menu

Wie is online

We hebben 33 gasten en geen leden online

Namen, nageltjes en meer...

pups van Ziyze en Igor...!pups van Ziyze en Igor...!

Alweer twee weken oud zijn de kinders van Ziyze en Igor. Wat een mooi stel is het en wat doen ook deze échte hummels het goed. In een week tot 8 dagen moeten pups hun geboortegewicht verdubbelen. Dat is met het grootste gemak gelukt. Zelfs de kleine man met het oranje bandje (toevallig genoeg precies zoals bij het nestje van Büszke). Ziyze doet het allemaal met heel ontspannen - nouja, niet de eerste dagen natuurlijk - , gaat alweer lekker mee met de wandelingen en is helemaal op haar gemak bij - wat ingewijden ook wel noemen - de Hippo's :)
pups van Ziyze en Igor...!pups van Ziyze en Igor...!Ook zijn de namen van de pups aan de Raad van Beheer opgestuurd. We weten nog niet wie wie is, Dat wordt pas rond de 6e week bekend. Wel weten we dat de jongens gaan heten:

Hubertus Mats, Hannu, Hydd, Huub en Hillar
en de meisjes: 
Halina en Hip


Een paar dagen geleden hebben al een keer de nageltjes gekortwiekt. Die werden al wat scherp en zo is het heel wat aangenamer voor mamma Ziyze. Als je ziet hoe haar buik ook al zonder de nageltjes te lijden heeft is dit toch echt wel nodig. Bijna moet ik ook voor de tweede maal de bandjes gaan verwisselen. Het groeien gaat enorm hard. Morgen zullen ze ook hun eerste ontworming krijgen. 
Groot nieuws is dat ik vanavond de eerste 'gaatjes' zag! Er komt licht in de duisternis, want de oogjes gaan nu langzaam open.
In het fotoalbum zijn meer foto's te vinden.
pups van Ziyze en Igor...!pups van Ziyze en Igor...!pups van Ziyze en Igor...!pups van Ziyze en Igor...!pups van Ziyze en Igor...!pups van Ziyze en Igor...!pups van Ziyze en Igor...!pups van Ziyze en Igor...!