"In order to really enjoy a dog, one doesn't merely try to train him to be semi human. The point of it is to open oneself to the possibility of becoming partly a dog." - Edward Hoagland

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We hebben 1439 gasten en geen leden online

Eaukje zoekt een warme mand...!

Voor Eaukje zoeken we een nieuw en warm mandje. Ze verdient een liefdevol huis, waar ze veel aandacht zal krijgen. Iemand met ervaring is wel wenselijk. Eaukje kan gerust geplaatst worden bij andere honden. Het is een lief teefje, geboren op 29-03-2012. Het is een chocoladekleurige dame.


Eaukje is niet gesteriliseerd, maar het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat ze een nestje mag krijgen.


Ze kan goed met andere honden opschieten. Soms is ze wat onzeker bij vreemde honden, maar dat geeft - op wat geblaf na - geen problemen. Ze is gek op kinderen en is daar ook heel lief voor. Katten is ze niet gewend en vindt ze ook niet al te leuk. Autorijden gaat perfect. Ook los lopen gaat prima, hoewel ze natuurlijk wel teckel-streken heeft. Aan de lijn lopen doet ze netjes. Alleen thuisblijven is nooit een probleem geweest. Kortom een lief meisje die gek is op knuffelen en kusjes uitdelen.


Heeft u na het lezen van het bovenstaande serieuze belangstelling, dan geef ik graag nog een toelichting op de 'handleiding' die Eaukje heeft. Gerust mag u contact opnemen via 010 78 575 12.
eaukje herplaats