"Anybody who doesn't know what soap tastes like never washed a dog." - Franklin P. Jones

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Kyra †, Catou , Aziyze , Tess , Büszke, Glenda, Dylle, Gündi, Gyopar, Leentje, Maudszen, Nyx †, Viv, Rubine & Robijn

Menu

Wie is online

We hebben 246 gasten en geen leden online

Nog even zal het stel compleet zijn...

Over een paar dagen zullen de eerste pups alweer gaan uitvliegen. Hier is het vanzelfsprekend erg druk met de voorbereidingen voor het vertrek van het 9-tal. Zo graag had ik nog een update - al eerder - hier geplaatst,  maar het is helaas niet gelukt. Wel staat er weer een serie foto's in het album van de 6e week. Én vandaag is het toch ook nog gelukt weer pasfoto's te maken van een zeer beweeglijk stel pups. En het is al best een heel gewicht om in één hand in bedwang te houden. Morgen doen we nog ons best om weer een groepsfoto te maken. Maar garantie op succes durf ik niet te geven:)
Voorlopig moeten we het even doen met de onderstaande portretten. Het zijn een stel dondersteentjes die de boel uitstekend op stelten kunnen zetten, maar tegelijk ook zó vreselijk lief. Naast alle noodzakelijke werkzaamheden wordt er ook met volle teugen van hun spel genoten. De grote meiden hier zoeken toch wel vaak - als de ukkies wakker zijn - de rust elders in huis. Het is niet (of toch wel) voor te stellen wat een geluid ze kunnen maken; de mini-hondjes. Niet alleen grommen en blaffen ze in hun spel. Ook wordt natuurlijk gepiep geregeld gehoord "Auw joh, je doet me zeer". Daarnaast het geluid van scheurende kranten, rennende van pootjes, een geregelde crash tegen een hekje (valt niet mee je eigen pootjes bij te houden), gejank "ik wil eruit en op schoot" of natuurlijk "ik heb nòg meer honger" en tot slot - als ik nu niets vergeet - natuurlijk het speelgoed. Want dat is vanzelfsprekend supergrappig als dat gekke geluidjes maakt.

Hier zijn ze dan voor de laatste keer op een rijtje; de zes meisjes en de drie jongens. Wederom op volgorde van geboorte en nu met de roepnaam. Eerst de meisjes, v.l.n.r. puppie roze (Lizzy), paars (Lola), wit Senna Catoo), rood (Vera), lila (wordt nog hard over nagedacht) en geel (Doortje). Klik op de foto om een vergroting op het scherm te zien!
meisjes_7_weken

En natuurlijk de jongens, v.l.n.r. puppie blauw (Hugo), groen (Dragan) en bruin (Denzel):
jongens