"The most affectionate creature in the world is a wet dog." - Ambrose Bierce

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Kyra †, Catou , Aziyze , Tess , Büszke, Glenda, Dylle, Gündi, Gyopar, Leentje, Maudszen, Nyx †, Viv, Rubine & Robijn

Menu

Wie is online

We hebben 47 gasten en geen leden online

Lekker stel...

Twee weken oudTwee weken oudHet gaat goed met de pups. En Catou moedert uitstekend. Als de pups eenmaal wakker zijn is het nu moeilijk je ogen ervan af te houden. Elkaar onderzoeken, spelen - ook met het speelgoed dat nu in de kist ligt - oefenen om te lopen. Grappig dat naast eten en slapen er zo een derde activiteit is bijgekomen. Het is een prachtig gezicht. Wat nu al Twee weken oudwel weer minder leuk is het geweld waarmee gedronken wordt bij moeders. Ze zijn al zo sterk en als er één geen tepel heeft kunnen vinden, wordt uit alle macht geworsteld om ook zijn portie te kunnen krijgen. Tijd om morgen voor het eerst brokken te gaan weken. Eens zien of die in de smaak vallen.

De pups zijn de afgelopen week voor de eerste keer ontwormd. Gevolg is dan een onrustige nacht. Er wordt dan wat meer gemopperd door het stel. Maar verder is het nog altijd een heel tevreden stel pups. Natuurlijk worden af en toe de stembanden even getest. Je kan nooit weten of moeders daarop reageert. Helaas voor hen weet Catou precies wanneer ze echt nodig is, dus op gemier wordt niet gereageerd. Wel is het leuk om te horen.
Twee weken oud Twee weken oud
Er stonden al 29 foto's in het album van deze week, maar daar zijn vandaag nog 35 plaatjes bijgekomen. Je kan goed zien hoe snel de ontwkkeling gaat. Waren op de eerste serie van een aantal de oogjes nog (deels) dicht. Nu 5 dagen later zijn alle oogjes zijn helemaal open en het is een drukte van belang als ze wakker zijn. Over elkaar heen duikelen is heel gewoon. En probeer dan nog maar eens een paar foto's te maken zonder een neus op de lens... De allermooiste staan hier weer in het dagboek, maar via door hier te klikken is de hele lading te zien (of bekijk alle foto's via de menuknop foto's en films).

Over een paar dagen zal de volgende reeks portretten alweer worden gemaakt. Ook zal de webcam een ander beeld gaan geven, want het is tijd de pups naar de woonkamer te verhuizen.
Twee weken oudTwee weken oudTwee weken oud