"If dogs could talk, perhaps we would find it as hard to get along with them as we do with people." - Karel Capek

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Kyra †, Catou , Aziyze , Tess , Büszke, Glenda, Dylle, Gündi, Gyopar, Leentje, Maudszen, Nyx †, Viv, Rubine & Robijn

Menu

Wie is online

We hebben 24 gasten en geen leden online

De laatste (zware) loodjes....

Catou is hier 8 weken drachtigWeer een week... en bijna een kilo verder. Catou is gisteren voor het laatst gewogen en ze weegt nu 31,9 kg. Ongelooflijk. Best een hele zware last voor haar. In totaal is ze nu dus 8 kilo aangekomen. En dat heb ik nog niet eerder meegemaakt.
Een sprintje hier en daar trekt ze nog wel en ze heeft het ook het meest naar haar zin tijdens de wandelingen, maar haar dochters bijhouden is er niet meer bij. Eten wordt ook nog alsmaar minder. Alleen kleine beetjes passen erin. Een snack of koekje past natuurlijk altijd wel:), mits lekker genoeg. Autorijden is niet meer leuk. Ze moppert dan echt bij elke ademhaling. Gaan liggen gaat ook gepaard met zuchten en steunen. Verder is ze als vanouds wel vrolijk en nu is duidelijk te merken dat ze in mijn buurt wil blijven. Ze heeft al heerlijk liggen slapen in de werpkist. Dat leek Büszke trouwens ook wel weer comfortabel, maar dat vinden we toch maar niet goed. Dat is nu even het domein van Catou.
Het wordt wel erg spannend wanneer de pups zich gaan aandienen. Op het moment is alles is nog heel rustig en lijkt de aanstaande bevalling nog ver weg.
Na het overleven van een computercrash de afgelopen week, wordt nu hard gewerkt om de webcam weer operationeel te krijgen. Straks is dan weer alles van de pups te volgen...