"A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself." - Josh Billings

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Kyra †, Catou , Aziyze , Tess, Büszke, Glenda, Dylle, Gündi, Gyopar, Kate en Leentje...

Menu

Wie is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Zoete smoeltjes...

De pups zijn inmiddels 2 dagen in de woonkamer. Het bevalt hen prima. Alhoewel de eerste stapjes buiten de (nu lagere) werpkist door een aantal als erg spannend ervaren werden. De rare gladde ondergrond is ook wat, als je alleen kleden gewend bent. Er wordt al af en toe een paar stapjes buiten de kist gezet, maar echt veel wordt er nog niet ontdekt. Het voelt een beetje als stilte voor de storm. De komende dagen zal het vast heel anders worden. Hopelijk blijft het weer nu eindelijk mooi en kunnen ze ook snel voor het eerst de tuin gaan verkennen.

Zo snel mogelijk zal er weer een nieuw album worden aangemaakt en zal ik ook proberen nog wat meer over de avonturen van het 7-tal te vertellen. Op het moment is het ook wat druk met de laatste voorbereidingen voor de KCM van de Vizsla Vereniging van a.s. 12 september. Dit moet heel snel af, zodat ik straks des te meer van de miniviervoetertjes kan genieten.

Hier komen ze dan op een rijtje (klik op de foto voor een vergroting). Eerst de meisjes; roze, geel, rood, wit en paars: meisjes; roze, geel, rood, wit en paars
en natuurlijk de twee jongens; blauw en groen:
jongens; blauw en groen