"In order to really enjoy a dog, one doesn't merely try to train him to be semi human. The point of it is to open oneself to the possibility of becoming partly a dog." - Edward Hoagland

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Kyra †, Catou , Aziyze , Tess, Büszke, Glenda, Dylle, Gündi, Gyopar, Kate en Leentje...

Menu

Wie is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

L-nestje Teckels in 2017 Dylle x Louis v.d Nöttenstee

Wiebelig de wereld verkennen...!

Alweer een weekje verder en de ontwikkeling gaat razendsnel. Wegen doen we niet meer elke avond. Het is duidelijk dat ze alle zes prima groeien. Aan de werpkist is een kleine ren gemaakt, die we steeds wat groter zullen maken en straks ook weer een doorgang naar de tuin. En die ren, die is toch wel erg spannend. Maar een aantal hadden het na één keertje al door en er werd heel wat afgestapt in het nieuwe stukje van hun groter wordende wereld. Dylle ondertussen wat bezorgd kijkend naar haar kroost. Zo komt er ook meer interactie met de rest van de roedel en dat is een hele stap. Toch accepteert ze alles en gaat het geheel heel rustig, zonder echt morren.
Er wordt al veel door de pups gespeeld. Met elkaar, maar ook met mensen wordt al contact gezocht. En ook nu is duidelijk... ook deze pupjes hebben humor :)