"There is no faith which has never yet been broken, except that of a truly faithful dog." - Konrad Lorenz

Vizsla Draadhaar en Ruwhaar Teckel Kennel Fényes Varázs

Vizsla Draadhaar... de jachthond met vele gezichten...

Glenda, Dylle, Gündi, Leentje, Maudszen, Soof, Tess, Unique en Ysa...

Menu

Wie is online

We have 63 guests and no members online

Familiewandeling 27 augustus

Afgelopen zaterdag was het - hoog - tijd voor de volgende familiewandeling. De weersvoorspellingen waren wederom niet al te goed. Een enrome plensbui hebben we even "uitgestaan" in het bos. Toch zagen we ook af en toe de zon en - wat veel belangrijker is - we zagen de hele wandeling een stel vreselijk vrolijke Vizsla's die weer genoten van elkaars gezelschap. Ook voor de baasjes was het weer een leuk weerzien. Het was weer met volle teugen te kunnen genieten van - dit keer - 15 aanwezige Vizsla's. Nou... eigenlijk 16, want Natasja liep met haar nieuwe Korthaar Vizsla aanwinst ook een deel van de wandeling mee. Van het eerste nestje waren Casz (en ome Csepp), Azu, Abel (met neef Devin) en Ziyze present. Van het tweede nestje Chayka, Kasja, Catoo en Büszke van de partij. Van het derde nestje waren Zuuske, Ugy, Csilla en Zazou aanwezig. Verder was tante Duna (van mijn ouders) er weer bij. Kyra kan zo lange wandeling van twee uur niet meer volhouden (zonder wandelwagen). Zij bleef dus thuis met Catou, want (zie later het volgende nieuwsbericht) zij was harstikke loops en dat is dan niet zo handig:). Ook Tess werd bij mijn ouders geparkeerd, omdat een aangelijnde wandeling nou niet zo geslaagd is (je weet maar nooit waar de neus van Tess haar naartoe brengt en dat is thuis okee, maar een beetje griezelig op vreemd terrein).

Ik wil iedereen weer bedanken dat ze erbij wilden zijn. Het was opnieuw weer een waar feest om zoveel familie bij elkaar te hebben. De honden vonden het weer prachtig en waren na afloop allemaal heerlijk uitgeteld. Op naar de volgende editie.

Er zijn weer heel wat foto's gemaakt (dank je wel!) en die zijn allemaal te bekijken: Klik hier voor de directe link.
Als je goed kijkt, zie je ze alle 15...:)

Ziyze, Abel, Azu en Cazs; het eerste nest Kasja, Chayka, Catoo en Büszke; het tweede nest Úgy, Zazou, Csilla en Zuuske; het derde nest